المكونات_
خمس بيضات
2 كوب ماء
5 اكياس فانيليا
ذرة ملح وذرة سكر
كوب الا ربع زيت
3 اكواب الا ربع دقيق
الطريقة:
نضع الماء على النار حتى يغلى وبعد كده ياقمورات بنضيف عليه الزيت والفانيليا والملح والسكر وبعد مايغلى شوية بسيطه نبعده على النار ونضيفله الدقيق ونقلبه كويس
وبعد كده تسيبوه يبرد ولما يبرد تضيفوله البيض وحده وحده مش مره وحده وبعد كده بنجيب زيت غزير بارد دى اهم حاجه مش سخن ونقطع بلح الشام فيه ونحطه بعد كده على نار هاديه ونقلبه من وقت للتانى وبعد مايحمر ونطلعه طبعا نكون مجهزين الشربات ونحطه فيه ونطلعه فى مصفاه ونسيبه فى التلاجه شوية وبعد كده نقدم مع جوز الهند وبألف هنا وشفا